Seinäjoen Vihreät käynnistää kunnallisvaalikampanjansa 22. syyskuuta kello 11.00 Seinäjoen keskustassa Koulukadulla järjestettävällä Polkaise paikalle – pyöräilytempauksella. Tempaus on osa Vihreiden valtakunnallista Kiva kunta – päivää, jonka aikana järjestetään tapahtumia niissä kunnissa, joissa Vihreillä on kunnallisvaaliehdokkaita. Tilaisuudessa on mahdollista tavata Vihreiden kunnallisvaaliehdokkaita sekä saada polkupyöränsä rengaspaineet kuntoon ja ketjut rasvaan sekä merkitä Seinäjoen karttaan pyöräilyn kannalta tärkeimmät kehittämisen kohteet.


Tempauksella halutaan kiinnittää huomiota pyöräilymahdollisuuksien kehittämiseen Seinäjoella, joka on yksi paikallisten Vihreiden vaaliteemoista. Pyöräily on monille tärkeä liikkumisen ja arkiliikunnan muoto, joka antaa hyvää mieltä ja jaksamista. Kehittämällä pyöräilymahdollisuuksia luodaan ihmisille parempi arki, samalla säästetään energiaa ja vähennetään autoilun haittoja keskustassa.

Lisätietoja
Henna Rantasaari
050 354 9311