Tiedote 18.9.

JULKAISUVAPAA HETI

 

 

Etelä-Pohjanmaalla vihreitä ehdokkaita 9 kunnassa

 

 

Etelä-Pohjanmaan Vihreät asettivat kunnallisvaaleissa ehdokkaita 9 kuntaan. Eniten ehdokkaita on Seinäjoella, missä ehdokassopimuksia palautettiin tiistaina 18.9. ennätykselliset 18. Muut kunnat, joissa vihreitä ehdokkaita pääsee äänestämään ovat Lapua, Alajärvi, Kuortane, Kauhava, Kauhajoki, Alavus, Vimpeli ja Jalasjärvi.

 

 

 

Ehdokkaat:

 

Seinäjoki: Juha Koivisto, Suoku Siren, Henna Rantasaari, Katri Pääkkö-Matilainen, Eero Kulmala, Jani Mäkinen, Pekko Hokkanen, Anu Koivulahti, Aapo Jumppanen, Laura Syväoja, Sirpa Ollila, Johanna Mustonen, Pilvi Tyrväinen, Katjastiina Saastamoinen, Tuomas Ojajärvi, Hannu Paju, Merja Suvisalmi, Päivi Ristimäki

 

 

Lapua: Jari Latvala, Irena Ulvinen, Minna Kulmala, Samuli Taivalmaa

 

 

Alajärvi: Petteri Karvinen, Saara Susiluoma, Jenni Kuisti

 

 

Kuortane: Sulevi Riukulehto, Terttu Rajala

 

 

Kauhava: Samu-Erkki Aaramaa, Risto Mäkipernaa

 

 

Kauhajoki: Essi Simberg, Katja Mäntymäki

 

 

Alavus: Niina Laitio

 

 

Vimpeli: Eeva Arpala

 

 

Jalasjärvi: Marko Koivuniemi

 

 

 

Lisätietoja Henna Rantasaari, p. 050 354 9311