Etelä-Pohjanmaa vihreät valitsivat vuosikokouksessaan 11.3.2018 uudeksi väliaikakauden puheenjohtajaksi Anna Granlundin. Kokouksessa ei tullut vastaehdokkaita Granlundille, joka on toiminut Etelä-Pohjanmaan Vihreiden varapuheenjohtajana vuodesta 2016. Granlund on hoitanut puheenjohtajan tehtäviä jo vuoden alusta, edellisen puheenjohtaja Tuomas Ojajärven siirryttyä vaalipiirin Vihreiden johtoon.

Jalasjärven kinolla pidetyssä kokouksessa tehtiin myös sääntömuutoksia, joilla yhdistys siirtyy takaisin kahden sääntömääräisen kokouksen käytäntöön. Jatkossa yhdistys tekee henkilövalinnat vuoden lopussa ja hyväksyy vuosikertomuksen sekä budjetin kevätkokouksessa. Tästä syystä nykyinen hallitus jatkaa väliaikakauden ja uusi hallitus valitaan vuoden lopussa pidettävässä kokouksessa. Myös puheenjohtaja pesti on tästä syystä väliaikainen ja puheenjohtajavalinta tehdään uudelleen loppuvuodesta.

Granlundin piti luontevana ryhtyä puheenjohtajaksi väliaikakaudeksi, sillä hänellä oli pitkä kokemus yhdistyksestä. Granlund luotsaa väliaikakaudesta huolimatta läpi tärkeät maakuntavaalit, joissa vihreiden tavoitteet on korkealla.
-Yhdistyksellä on kuntavaalien jälkeen seitsemän valtuutettua, kun aiemmin oli vain yksi Seinäjoella. Maakuntavaaleissa kannatus voi olla jopa suurempaa, koska kaikissa kunnissa ei kuntavaaleissa ehdokkaita ollut, Granlund kertoo

Varapuheenjohtajan hallitus valitsee järjestäytymiskokouksessaan.

Etelä-Pohjanmaan Vihreiden hallitus siirtymäkaudella:
Anna Granlund, puheenjohtaja, Seinäjoki
Henna Rantasaari, Seinäjoki
Taru Yli-Panula, Seinäjoki
Mico Ylimäki, Seinäjoki
Jani Mäkinen, Seinäjoki
Niina Laitio, Alavus
Henna Potinkara, Ähtäri
Jenni Kuisti, Alajärvi