Tervetuloa Vihreään kuntavaali-iltaan 31.1.2012 Seinäjoelle Nuorisokeskuksen (Puskantie 3) 2. kerroksen kahvilaan klo 17.00.

Sinustako vihreä ehdokas? Vaikka vuoden ensimmäiset vaalit ovat vielä käynnissä, on aika kääntää katseet jo kohti tulevaa syksyä ja niitä toisia vaaleja.

Etelä-Pohjanmaan  Vihreiden järjestämässä kuntavaali-illassa on tarkoitus selvittää kunnallista päätöksentekoa. Miten kunnallinen päätöksenteko etenee? Mitä lautakunnat tekevät? Mitä ehdokkaana oleminen käytännössä tarkoittaa? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin pohditaan vastauksia.

Vaikka et vielä harkitsisikaan ehdokkaaksi lähtemistä, tule kertomaan, mitä Vihreiden tulisi kunnissa Etelä-Pohjanmaan alueella tehdä. Mitkä ovat ne suurimmat haasteet, joita tulemme tulevan neljän vuoden aikana kohtaamaan?

Mukana kysymyksiin vastaamassa myös Vihreiden puoluesihteeri Panu Laturi.